fbpx

Kölyökprogram UDT

Kutyaovi, avagy kölyökprogram a városi élethez.

Ahhoz, hogy felnőttként a kutyád okos és ügyes legyen, fontos, hogy már kölyökkorban hozzászoktassuk a városi élet kihívásaihoz, hiszen itt fogjátok leélni napjaitok nagy részét. 

Éppen ezért küldetésünk a kutya-gazdi kiegyensúlyozott kapcsolatának a megteremtése, a koncentráció és az alapengedelmesség kialakítása a kezdetektől fogva. Az utcán való közlekedésre, tömegközlekedéshez való szoktatásra, otthoni együttélésre nagy hangsúlyt fektetünk, persze mindezt játékos, jó hangulatú, kis csoportos, 8 alkalmas ovi tanfolyam formájában a legcukibb óvónénik vezetésével.

Kölykök nevelésénél fontos, hogy megfelelő figyelemben részesüljön mind a kutyus, mind a gazdi. Ezért döntöttünk ennél a programunknál is, inkább előnyben részesítjük a kis csoportokat. 

Csoportokat Timi és Ildi vezeti, így biztos lehetsz benne hogy mindig lesz aki figyel rátok és segít átlendülni a nehézségeken. 

Minden óra végén kaptok házi feladatot, amit a következő héten tudtok gyakorolni, hiszen mint tudod , minden egyes séta tréning is egyben.

VALLJUK:  Csak azt tudjuk a kutyától elvárni, amit már előzőleg meg is tanítottunk neki.

Amikor nem tanítottuk meg neki, hogyan kell a járdánál viselkedni, ne lepődjünk meg, ha önmagától ott nem áll meg, hiszen neki ez egy pont ugyan olyan útrész mint a többi. A mi feladatunk megtanítani neki azt miben és miért más. Ezek után joggal elvárhatjuk hogy álljon meg az úttest szélén. 

Ezzel és hasonló tudásokkal tudjuk őt megvédeni, ne történjen vele semmi baj. 

A tanfolyam 6 egymást követő, szombat délelőtti alkalomból áll.

Helyszín: 

Időpontok: 

Mennyibe kerül?

Trénerek: 

Kónya Ildikó

Tréner

Csere Tímea

Tréner

Oleár Gábor

Tréner

Galéria a kutyáinkról

JELENTKEZÉS

Adatvédelem

Általános Szerződési Feltételek