fbpx

Morvai Éva tréner

Több, mint 10 éve kezdtem el kutyákkal kapcsolatos szakirodalommal foglalkozni.

Első kutyám (Luca) inspirált arra, hogy komolyan kezdjek el foglalkozni a kutyázással és a megszerzett tudást nála kezdtem a gyakorlatba átültetni.
Az akkori hibáimból a mai napig építkezek; Boba (jelenlegi kutyám) kölyök kortól tartó nevelésénél segítségemre voltak korábbi tapasztalataim, és hogy mit ne csináljak 🙂
Lucánál megtapasztaltam, hogy milyen egy nehéz természetű “szeparációs szorongásos” kutyával, és ezekre a tapasztalatokra, és persze a kutyákról tanultakra támaszkodva egy kiegyensúlyozott Bobával élhetek ma, pedig ő sem egyszerű eset. 🙂

A folyamat nem ment teljesen zökkenőmentesen, ez ébresztett rá arra, hogy a tudást nem elég elsajátítani, át is kell tudni adni. Ezzel a motivációval felvértezve végeztem el 3 évvel ezelőtt egy kutyatréneri képzést, és azóta is folyamatosan segítek a gazdiknak, hogy kiépíthessék a megfelelő kommunikációt a kutyájukkal, és megtalálják, hogyan tudják motiválni őket. Ha ez megvan, már csak a csillagos ég szabhat határt 😉

Legtöbbet alap- és középfokos csoportos órákon találkozhatsz velem, ezenfelül szimatos eseményeken, illetve egyéni óra keretein belül.

Az alábbi témakörökben vagyok jártas:

  • Új jövevény a családban – kölyökkutya nevelés és tanácsadás
  • Otthoni viselkedésproblémák – pl rombolás
  • Irodai kutya – hogyan vezessem be idegen közegbe és közösségbe a kutyám?
  • Home office – 0-24-ben együtt a kutyával
  • Motiváció felépítése
  • Kontroll felépítése – domináns kutyánál is
  • Egyensúlyérzék és koordináció fejlesztése kutyáknál – amennyiben nem áll a háttérben egészségügyi probléma! – egészségügyi probléma esetén szívesen ajánlok hivatásos szakembert!
  • dog training in english

Kutyatrénerként a 10 év kutyákkal kapcsolatos tudásomat 8 év kommunikációs területen szerzett tapasztalattal ötvözve segítem a gazdikat, hogy kutyájukkal kapcsolatos álmaikat megvalósíthassák. Szeretnék segítségére lenni azoknak, akiknek hasonló területeken van szükségük segítségre.

ENCI és LEGO

Morvai Évivel 1,5 éve talalkoztam először, amikor egyéni trénernek ajánlották a kamasz Lagotto kutyám, Lego összerendezéséhez.
Óriásbébi Schnautzere volt, szóval biztos lehettem benne, hogy van tapasztalata makacs kutyák terén. Heti 1-2x dolgoztunk, teljesen rugalmasan kezelte a hektikus munkarendemet, amiert pluszban is nagyon hálás vagyok neki.
Mindig nyugodt, vidàm és határozott volt, az órák egy része gyakorlás, masik része pedig új trükkök, feladatok megtanulásával telt.
Szerettem benne, hogy pontosan felismerte, mikor milyen napunk van, és ahhoz adaptálta a feladatokat. Biztatott, hogy meglesz a gyakorlás eredménye és jó kutyám lesz, aki még szeretni is fog engem. A segitsegevel tudtam elengedni azt, hogy az én kutyám nem egy BH vizsgára készülő németjuhász, hanem egy olaszos temperamentumú, bolondos, de dolgozni akaró, amolyan “obedience” kutya. Ez teljesen megváltoztatta a kutyámmal való kapcsolatom! Hálás vagyok Évinek és nagyon jó volt 1 évig vele dolgozni, mert odaadó, kedves és hatarozott egyben. A legjobbat akartuk együtt kihozni Legoból, és sikerült! Trénerem volt, de baráttá vált.
Szeretjük. ❤️Enci és Lego

BORKA and DERIA

Amazing dog trainers that give very clear understanding and instructions throughout the process and, most importantly, incredible and kind support every time you need it! 100% recommend 🙂 you and your pup will love the course! I am still going through the training program with my teenage Vizsla, but I could see the results very early in the process and I now feel much more confident with my dog in any new situation (tram, train, wild forest, overcrowded city centre). I am always looking forward to what we will learn in our private sessions with one of the team members –  Évi  – very creative and yet structured approach to make dogs life happy!

Morvai Éva

A következő képzéseket tartja:

Galéria

Kapcsolat

Adatvédelem

Adatvédelem