fbpx

CITY DOG – Élet a városban
Kezdő

Városban élsz a kutyáddal? Nehézséget okoz az utcai közlekedés? Húzza a pórázt ? Nem figyel rád ? Kerülnöd kell a többi kutyát? Nem jön vissza ,ha hívod ?

Akkor keress minket, ránk van szükséged!

6 alkalmas tanfolyamunkon az első két  alkalommal , megtanítjuk azt , hogyan koncentráljon a kutyád, hogyan motiváld őt .
Trénereinkkel átveszitek a pórázon sétálás rejtelmeit. elkezdjük a leszoktatást arról, hogy bármit felegyen a földről, és gyakoroljuk az alap feladatokat, mint ül, fekszik vagy a gyere ide parancsok megtanítását. 

Az ezt követő négy alkalommal pedig fokozatosan kilépünk a valós, utcai környezetbe. Megmutatjuk miért is jók a megtanult alapfeladatok, hogyan tudod azokat hasznosítani a hétköznapokban.

Mit fogsz tanulni?

mivel foglalkozunk az alap feladatokon túl: közlekedés forgalomban, találkozás az utcán más – akár több – kutyával, átkelés az úttesten, parkoló autók között átkelés, találkozás kerékpárossal, élelem megtagadás, igény szerint járművekkel ismerkedés és közlekedés.

Természetesen minden olyan problémátokban, kérdésben is segítünk, ami számodra fontos és szükséges, hogy megoldást találjunk rá. 

Célunk, hogy úgy tudj kutyáddal élni, közlekedni a városban ,ahogy azt mindig is elképzelted és ahogy tényleg szeretnéd.

Helyszín: Budapest XIV. , Városliget, VI. kerület, közterület
Kezdő Időpont: 2023. március 12., vasárnap, 10:00 óra
Az órák hossza kb. 50 perc.
Tanfolyam ára: 50.000Ft / 6 alkalom
A részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz:
https://forms.gle/JpV4mMPU3FNsfsWWA

Fontos, hogy minden képzésünk gyakorlott, városi kutyázásban nagy tapasztalattal rendelkező tréner vezetésével zajlik. A tanfolyam 6 egymást követő vasárnapi délelőtti alkalomból áll.

Engedelmes tanfolyam

Helyszín: 

Budapest XIV. , Városliget, VI. kerület, közterület

Időpontok: 

2023. március 12., vasárnap, 10:00 óra

Mennyibe kerül?

6 ALKALOM / 50.000 Ft / 50 PERC

Trénerek: 

Megyesi Eszter

Megyesi Eszter

Tréner

Morvai Éva

Morvai Évi

Tréner

Oleár Gábor

Tréner

Segítők:

Képek a Tanfolyamról

JELENTKEZÉS

Adatvédelem

Általános Szerződési Feltételek