fbpx

Válassz az Urban Dog Training lehetőségeiből

U.D.T. Moduláris Képzések

Klikkelj velünk

Klikkelj Velünk!

Figyelj Rám!

Laza Póráz! Könnyed Séta!

Egyéni és Privát képzések

A egyéni tanfolyamon és órákon, trénerünk csak veletek fog foglalkozni, akár már az alapoktól kezdve is.

Ilyenkor, mivel minden figyelem rátok irányul, gyorsabban tudtok majd haladni és tényleg gazdira és kutyájára, azaz személyre tudjuk szabni a képzéseteket.

 

English Language Courses

Ausbildung in Deutsch

U.D.T.  Tanfolyamok

UDT Alap tanfolyam

UDT Haladó tanfolyam

UDT Kölyök Program

Csoportos Tréning

Kutya Tréner Tanfolyam

Visszajelzések

Enci és Lego

Morvai Évivel 1,5 éve talalkoztam először, amikor egyéni trénernek ajánlották a kamasz Lagotto kutyám, Lego összerendezéséhez.
Óriásbébi Schnautzere volt, szóval biztos lehettem benne, hogy van tapasztalata makacs kutyák terén. Heti 1-2x dolgoztunk, teljesen rugalmasan kezelte a hektikus munkarendemet, amiert pluszban is nagyon hálás vagyok neki.
Mindig nyugodt, vidàm és határozott volt, az órák egy része gyakorlás, masik része pedig új trükkök, feladatok megtanulásával telt.
Szerettem benne, hogy pontosan felismerte, mikor milyen napunk van, és ahhoz adaptálta a feladatokat. Biztatott, hogy meglesz a gyakorlás eredménye és jó kutyám lesz, aki még szeretni is fog engem. A segitsegevel tudtam elengedni azt, hogy az én kutyám nem egy BH vizsgára készülő németjuhász, hanem egy olaszos temperamentumú, bolondos, de dolgozni akaró, amolyan “obedience” kutya. Ez teljesen megváltoztatta a kutyámmal való kapcsolatom! Hálás vagyok Évinek és nagyon jó volt 1 évig vele dolgozni, mert odaadó, kedves és hatarozott egyben. A legjobbat akartuk együtt kihozni Legoból, és sikerült! Trénerem volt, de baráttá vált.
Szeretjük. 
❤️Enci és Lego

Benedek és Mokka

Timit egy kutyaovi csoportban ismertük meg. Meglepő, mert nem én választottam trénert, hanem Mokka választotta Timit.

Mokka és tanítója között azonnal megvolt az összhang. Timi céltudatatos, kitartó, jó pedagógiai érzékkel rendelkezik, aki a kutyának megtanítja, gazdival elhiteti, hogy nincs lehetetlen.

Elkötelezett és szorgalmas munkával bármelyik négylábúból lehet menő városi kutya. A kreativitása, megbízhatósága és a rugalmassága pedig határtalan. Az órái jól felépítettek, sikerorientáltak és sokoldalúak, amiket a hétköznapokban könnyen lehet gyakorolni, alkalmazni.

Lényeges, hogy Timi nem „mindenttudó tanár”, hanem segítő, tanácsadó, aki mindig elérhető. Nála nem csupán játszunk a játék-kevéért, hanem játszva tanulunk, ami tartós és könnyen előhívható tudást nyújt nekem és Mokkának is.

Még több Visszajelzés

Kérdés esetén írj vagy hívj minket bátran!

Elfogadom az: