fbpx

Németh Tamara tréner

tanTizenpár éve kutyázom.
2 örökbefogadott ebnek vagyok a gazdája.
Samuval (10, tacsimix) persze elkövettem az összes elsőkutyás hibát. Mire 3 éves lett beláttam, hogy kevés a kutyázást könyvekből tanulni.  A Tükör Sulis alap- és középfokú tanfolyam kőkemény önismereti utazás is volt az okos, de makacs tacskóval, és hatalmas változásokat hozott az életünkbe.

Néhány éve tapasztalatszerzésként Mányba költöztem az Eszkuláp Állatvédő Egyesület akkor készülő második menhelyére, ahol 25 különböző méretű-korú-habitusú-előéletű kutyával kellett elboldogulnom.
Ekkor lett a családunk része November Rain „Réni” (6, juhászmix), akivel az első pillanattól úgy voltunk, mint a borsó meg a héja.

Hazaköltözve is szerettem volna folytatni a kutyázást, ekkor találtam rá az UDT-re és az első tréner tanfolyamra.

Gábor és Zizeg munkásságát ismertem, ők inspiráltak, hogy a saját munkavonalas pillecukor juhászommal mi mindent elérhetek. Az itt tanultak nagy hatással voltak a kis falkám mindennapjaira, olyan eszköztárat kaptam, amivel még tovább tudtam javítani az életminőségünket.

A tréneri vizsga után is maradtunk a suliban, előbb szimatolni, majd a következő tréneri tanfolyamokon már mint segéd-oktató (és Kör-szitter 😁), a kölyökprogram valamint az alap és a középfokú tanfolyamon mint tréner dolgozom a csapattal.

Rövid távon szeretnék még jobban elmélyedni a szagazonosítás rejtelmeiben, hosszabb távon pedig kutató-mentő kutyákkal és képzésükkel is foglalkozni.

Németh Tamara

A következő képzéseket tartja:

Galéria

Kapcsolat

Adatvédelem

ÁSZF