fbpx

Köszönjük, hogy minket választottál, az képzéseken való részvétel zavartalan működése végett, kérünk figyelmesen olvasd el az alábbi általános szerződési feltételeket és a házirendünket.

A szabályzat meg nem ismerése, annak el nem olvasása a betartása alól nem mentesít, a képzésekre való jelentkezéssel magadra kötelezőnek ismered el az ezekben foglaltakat!

  Általános Szerződési Feltételek

  1. A képzéseinkre a https://urbandogtraining.hu/ és a http://szimaton.hu/ weboldalakon keresztül tudsz jelentkezni. Ha több képzésre szeretnéd leadni jelentkezésedet, azt a megfelelő képzések kiválasztásánál, mindegyikre külön-külön leadott jelentkezéssel tudod megtenni.
  2. Jelentkezés leadásáról minden szükséges adat megadása kötelező, ellenkező esetben nem tudjuk véglegesíteni a jelentkezésedet.
  3. A jelentkezésed sikerességéről visszaigazoló e-mailt küldünk a jelentkezésed megerősítése miatt. Amennyiben a visszaigazoló e-mail nem érkezik meg, úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címeink egyikén:
   info@urbandogtraining.hu
   varosikutyazas@gmail.com
   szimaton@gmail.com
  4. Képzéseinkre való jelentkezésed előleg befizetéssel válik érvényessé. Az előleg bekérőt a visszaigazoló e-mailben küldjük. A fizetési határidő elmulasztása esetén a képzésre való jelentkezésedet sajnos törölnünk kell. A törlésről e-mailben értesítünk. Az előleg beérkezéséről visszaigazoló e-mailt küldünk.
  5. A képzés kezdete előtt 5 nappal e-mailben küldjük a képzéshez kapcsolódó információkat (találkozó időpontja, pontos helyszín, mire lesz szükség a képzésen való részvételhez)
  6. Fizetési módok:
   A jelentkezés leadásakor szükséges kiválasztani a fizetési módot. Az előleg bekérő ez alapján kerül kiállításra. 3 fizetési mód közül választhatsz:
   – Weboldalainkon keresztül van lehetőség kártyás fizetésre a képzésre való jelentkezéskor. Választhatod a teljes összeg, vagy csak az előleg befizetését is.
   Átutalásos fizetés választása esetén a megadott bankszámla számra és fizetési határidőn belül van lehetőséged a befizetésre.
   Név : Oleárné Vadász Krisztina EV,  Bankszámlaszám:  OTP BANK  11773054-03730861-00000000
   Választhatod a teljes összeg, vagy csak az előleg befizetését is.
   Készpénzes fizetésre csak a fennmaradó összeg befizetésekor van lehetőségKészpénzes fizetésre előleg befizetésekor nincs lehetőség!Az előleg befizetését követően, a fennmaradó összeg befizetését két módon teheted meg, átutalással legkésőbb a képzés indulásának napjáig, vagy helyszíni, készpénzes fizetéssel, a tanfolyam első napján.
  7. Szeretjük a fákat, így számláinkat elektronikus úton állítjuk ki és küldjük el a szamlazz.hu online számlázó programmal kiállítva. Jelentkezés leadásakor a lakcím megadására a számlák megfelelő kiállítása miatt van szükség.
  8. Lemondási feltételek:a. Egyéni tréningek: Az óra megkezdését megelőző 24 órán belüli lemondás vagy „no-show”, órától való távolmaradás esetén az óra egész díja felszámításra kerül, azt a képzésen résztvevő nem követelheti vissza.
   24 órán kívüli jelzés esetén a lemondás díjtalan.
   b. Tanfolyamok: Mivel csoportos képzéseinket létszám függvényében indítjuk, így amennyiben a tanfolyamról az előleg befizetését követően, a tanfolyam megkezdését megelőző 7 naptári napon belül történik lemondás, úgy az előleget sajnos nem áll módunkban visszafizetni.
   Figyelem! A tanfolyam indulását és a tanfolyam teljes árának megfizetését követően a szervező a tanfolyamtól való távol maradás esetén a befizetett részvételi díjat nem köteles megtéríteni. A szervezőt visszatérítési kötelezettség nem terheli, amennyiben a résztvevő a befizetést követően a szolgáltatást csak részben veszi vagy egyáltalán nem veszi igénybe.
  9. Betegség, elmaradt órák:
   – Házirend szerint képzéseink beteg kutyával nem látogathatóak, így betegségre hivatkozva havonta egy alkalommal lehet díjtalanul távol maradni az óráktól. Pótlásra egyéni megbeszélés alapján minden ilyen esetben van lehetőség.
   – Amennyiben időjárás vagy az oktató betegsége miatt maradt el óra, az minden esetben pótlásra kerül. Erről a social media (facebook, instagram) felületeken és/vagy e-mailben értesítjük a résztvevőket.
  10. Iskolánk fenntartja a jogot, hogy tanfolyamain, előzetes bejelentés nélkül, megváltoztassa a képzést tartó tréner személyét. (Betegség, szabadság, egyéb rendkívüli helyzet előfordulása miatt).
  11. Iskolánk fenntartja a jogot, hogy előzetes, időben történt tájékoztatás alapján a képzés helyszínét és/vagy időpontját megváltoztassa.
  12. Az Adatkezelési Tájékoztató jelen ÁSZF elválaszthatatlan mellékletét képezi.